AyoBro.com AyoBro.com AyoBro.com AyoBro.com AyoBro.com AyoBro.com AyoBro.com
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Lirik Lagu Pendhoza - Demi Kowe dengan Chord Gitar

INTRO
Dm Bb C F A
Dm Bb C F 

Dm             Am
dik aku bali arep nepati janji
    Bb    C      F
tak jaluk kowe ra ngapusi
Dm             Am
lungaku wingi amung golek rejeki
  Bb        C     F
tak bukteke kowe ojo mbedo ati
  Bb
wes seprene suwene 
    F
aku lunga ninggal kowe
 Gm        C      F
adoh paran yo mung dinggo kowe

Dm                  
aku lilo adoh omah 
  Bb
adoh wong tuwo
  C            F  A
demi kowe ben supaya tetep mulya
Dm               
tresnaku ra bakal ilang 
    Bb
senajan adoh paranku
  C           F
setiaku karo kowe tekan matiku


Dm
aku lunga ra ngilang 

nanging mergo kahanan
  Bb
aku ora ngapusi 

bakal tak perjuangkan
   F
mikir masa depan karo golek modal
    C
dinggo sesuk rabi 

duduk di pelaminan
Dm
mugo Gusti ngijabahi 
     
aku kowe dadi siji
       Bb
bakal urip bebrayan 

ojo wedi kelangan
  F
aku ning sandingmu ngancani uripmu
   C
mergo yo mung kowe 

sing gawe seneng atiku

      Bb
wes seprene suwene 
       F
aku lunga ninggal kowe
 Gm            C            F
adoh paran yo mung dinggo kowe


Dm                  
aku lilo adoh omah 
      Bb
adoh wong tuwo
      C                       F  A
demi kowe ben supaya tetep mulya
   Dm               
tresnaku ra bakal ilang 
         Bb
senajan adoh paranku
    C                     F
setiaku karo kowe tekan matiku

         Dm
merga tresna aku bisa

adoh paran njaga roso
Bb
godaan teka

nanging aku ora ngiwa
      F
saiki wis urip bareng

susah seneng dilakoni
      C
ono kowe aku wani

ngadepi urep iki
  Dm
matur suwun

wis gelem nompo aku
   Bb
sampun percoyo

karo janji janjiku
   F
bakal tak jogo tek ing patiku
    C
kanggoku awakmu

kui harga diriku

      Bb
wes seprene suwene 
       F
aku lunga ninggal kowe
 Gm            C            F
adoh paran yo mung dinggo kowe

Dm                  
aku lilo adoh omah 
      Bb
adoh wong tuwo
      C                       F  A
demi kowe ben supaya tetep mulya
   Dm               
tresnaku ra bakal ilang 
         Bb
senajan adoh paranku
    C                     F
setiaku karo kowe tekan matiku

Dm                  
aku lilo adoh omah 
      Bb
adoh wong tuwo
      C                       F  A
demi kowe ben supaya tetep mulya
   Dm               
tresnaku ra bakal ilang 
         Bb
senajan adoh paranku
    C                     F   A Dm
setiaku karo kowe tekan matiku

Comment(0)

Be the first to comment using the form below.